Våra tjänster
Läs mer om vad vi kan erbjuda!

Vi tillhandahåller helhetslösningar inom tillverkning av skyltar, vepor, folie, dekor, gravyr, fototapeter, hänvisningsskyltar m.m. Vi kan även hjälpa er med grafisk produktion i vår ateljé.

SKYLTAR

Vi erbjuder svenkstillverkade kvalitetsskyltar från dom mörka skogarna i småland. Samtliga skyltar är CE märkta och är förberedda för att vi enkelt och smidigt skall kunna montera.

VEPOR

Finns både för inomhus och utomhusbruk. Produktionsmässigt en snabb och effektiv lösning för att synas, temporärt eller permanent. Finns i en mängd olika material, anpassat för olika ändamål.

Efterkonfektioneras med öljetter eller insydd keder beroende på infästnings möjligheter. Kan med fördel påbelysas av spotlights.

FOLIE & DEKOR

Folie kan skäras och printas i alla färger och utseenden. Glasfasader, skyltfönster, väggar men även fordon som bilar, lastbilar, båtar osv. Dessa är utmärkta exponeringsytor för ett företagsnamn, budskap eller kampanj. Vi utför hela intäckningar av bilar samt enstaka texter och logotyper. 

GRAVYR

Den tidlösa skylten, enligt Skyltamera!

Vi graverar i akryl, rostfritt stål, mässing, brons, aluminium m.m. Text och logos graveras och färgfylls för varierande visuella effekter. Skylten kan monteras med dold eller synlig infästning, eller distansmonteras med olika beslag. 

FOTOTAPET

Varför inte tapetsera en vägg hemma med din egna bild. Hos oss kan du skräddarsy dina egna tapetväggar, ta med mått och egen bildfil så fixar vi resten.

Vi erbjuder två olika kvalitéer på tapeter. Antingen polycanvas eller en typ av hårdhäftande folie.(mactac HTO) distansmonteras med olika beslag. 

INFOSKYLTAR

Vi erbjuder idag ett av marknadens bästa hänvisnings-system.

Både gällande estetik och funktion.

System är enkla och utbyggbara, samt kompatibla för alla miljöer.

BYGGLOV

Den skyltning som sker utomhus kräver i regel bygglov/skyltlov från kommunen. Vi hjälper dig med att upprätta korrekta handlingar, ritningar och dokument som behövs för en smidig bygglovsprocess och vi följer upp att bygglovsansökan tilldelas en handläggare och behandlas inom rimlig tid.

Vi garanterar dock inte bygglov men vår erfarenhet ger dig garanterat bättre förutsättningar att få det godkänt.

SERVICE & UNDERHÅLL

För att förlänga livslängden på dina skyltar kan man med fördel utföra service och underhåll.

Vi tvättar skylten in- och utvändigt. Byter eventuellt trasiga lyskällor samt utför funktionskontroll.